Hersentumor problemen bij honden

Hersentumor problemen bij honden

Uw hond is zeer belangrijk voor u en ik wed dat u uw hond zorgvuldig behandeld, ervoor zorgt dat zij beschikken over de juiste voeding, lichaamsbeweging, en natuurlijk de liefde. Ook eigenaren die al hun tijd spenderen en proberen om kanker te voorkomen bij hun hond worden geschokt als ze ontdekken dat hun hond kanker heeft. In sommige gevallen kun je kanker niet voorkomen maakt niet uit hoe voorzichtig je ook bent. In deze gevallen moet je gewoon leren hoe u de zorg en de progressie van de ziekte voor uw zieke hond leert begrijpen om te helpen bij het behandelen. U zult geen enkel oorzaak kunnen vinden bij een hersentumor die de wetenschap niet heeft kunnen vinden. Zij geloven dat hersenkanker meestal een gevolg van een genetische stoornis in de cellen die hen in staat stelt om te muteren en te vormen.

Hersenkanker of meningioma zijn tumor cellen die kunnen ontstaan op verschillende gebieden van de hersenen. De kanker kan zich vormen aan de onderkant van de ruggengraat, of aan elk deel van de hersenen. De cellen zal muteren en de kanker zal groeien als ze onbehandeld blijven. U moet weten dat deze vorm van kanker kwaadaardig is. Dit betekent dat de kanker zal blijven groeien in de hersenen ofwel totdat de hond overlijdt aan de kanker of de druk van de hersenen aneurysma veroorzaakt. Het is belangrijk uw de vroege symptomen weet en erkent om lijden te voorkomen en natuurlijk de dood van je geliefde.

Symptomen van een hersentumor zijn veranderingen in de persoonlijkheid, stress, agressie, verlegenheid, of depressie. Ze hebben ook veranderingen eetlust, lusteloosheid, kreupelheid, spiertrekkingen, ogen en gezicht, coördinatie problemen, bloeden in de neusholte, ademhaling en hart problemen. De vroege symptomen zijn meestal gerelateerd aan de eetlust, gewichtsverlies en veranderingen in de persoonlijkheid. Als de hersenentumor vordert zie je meer veranderingen en natuurlijk uitermate spierzwakte. Het brein is het centrum voor alle dingen in het lichaam. Als een kleine sectie is getroffen kan door middel uit de andere functies van het lichaam, zoals de lever, hart, longen en het immuunsysteem. Soms is een hersentumor het gevolg van een andere kankervorm ergens in het lichaam die door de bloedcellen bewegen totdat het een tweede massa op de hersenen creëert. Sommige van de symptomen worden bepaald door de locatie voor de werkelijke hersentumor.

Zoals ik hierboven vermeldde is er geen bekende preventie en behandeling voor uw hond die zeer belangrijk is. Je hebt een paar keuzes in behandeling en zorg. Operatie is vaak erg moeilijk bij honden met een hersentumor als het gaat om het verwijderen van de werkelijke massa. Dit kan leiden tot blijvende effecten, dus meestal zal een eigenaar voor de beste zorg en medicijnen kiezen. Er zijn medicijnen die zijn gemaakt met de feitelijke mutatie van cellen te voorkomen. Houd er rekening mee dat de medicatie meestal de reeds gevormde cellen niet vermindert; dus het kan nodig zijn dat u bestraling of chemotherapie probeert bij uw hond om de cellen die reeds gevormd en zijn te verminderen en te voorkomen dat de cellen opnieuw groeien. Als u voor medicijnen en bestraling kiest zal u aanpassingen moeten maken voor de zorg. De hond moet andere voeding, meer zorg van u terwijl u thuis bent, en minder beweging. Beweging is belangrijk, maar wanneer ze het gevoel hebben van ziek zijn hebben ze de neiging te willen liggen. Dus meer rust toestaan is net zo belangrijk als de korte vijf minuten wandelen. Je moet ook beseffen dat ze ziek kunnen worden van de behandeling, dus ze hebben je nodig om te helpen bij het braken en andere oorzaken van de behandeling.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: