Inhoud van het Ideale hondenvoer

Inhoud van het Ideale hondenvoer

Met het vele commerciële hondenvoer die beschikbaar is op de markt heden ten dagen, is het vaak heel moeilijk te zeggen welke beter zijn dan anderen en waarom.

Allereerst kun je het niet beoordelen door de reclame over goede en slechte hondenvoer. Veel adverteerders spenderen miljoenen dollars per jaar reclame aan minderwaardig voedsel. Helaas, een goede indicator voor de kwaliteit van voedsel is de prijs. Laag geprijsde levensmiddelen zijn niet altijd, maar meestal, de laagste kwaliteit voedingsmiddelen op de markt.

U wilt er zeker van zijn dat het volwassen hondenvoer die u voert 22-25% eiwit en 15-19% vet is. Het eiwit moet afkomstig zijn van een goede kwaliteit bron. Sommige honden, zoals puppy’s, grote rassen, en actieve rassen hebben verschillende eiwitten en vetten nodig. Zorg ervoor dat u dit bespreekt met uw dierenarts en uw hond van de juiste voeding verzekerd

Gezonde hondenvoer Criteria

Voordat u een goed geïnformeerd besluit neemt, moet u weten welke ingrediënten beter zijn dan anderen. Als je kijkt naar het levensmiddelen etiket, de volgende zijn de ingrediënten waar uw naar moet zoeken: Human Grade Ingrediënten Kip maaltijd, Turkije, vismeel, rijst, aardappelen, Lamb maaltijd, aardappelen, rijst, zonnebloemolie, Groenten en anderen . De eerste vier ingrediënten van goed hondenvoer mogen geen granen zijn, maar moeten bestaan uit dingen zoals vlees en eiwitten.

U zal er ook zeker van moeten zijn dat een kippenmaaltijd geen kip heeft als voornaamste ingrediënt. Als het alleen kip is, betekent dit dat de fabrikanten de hele kip bedoelen in de richting van eiwit proteïnen waarde. Dit omvat snavels, veren, en voeten. Maaltijd met kip, dan tellen ze alleen het eiwit van de gekookte versie. Dit zal ervoor zorgen dat uw hond het juiste soort eiwit en geen bijproducten krijgt. Vitaminen en vetzuren zijn ook goede ingrediënten in hondenvoer. Enkele voorbeelden zijn vitamine E, Omega 3 en 6, enz. Deze zijn zeer belangrijk voor een gezond uitziende huid en vacht. Zorg ervoor dat het eten van de hond niet beladen is met conserveermiddelen.

Enkele van de ingrediënten die u niet wilt lezen op uw hondenvoer label zijn onder andere: Inferior eiwit dat bestaat uit niet beperkte variaties van de volgende: tarwe, maïs, kip bijproducten, soja, gluten. Deze ingrediënten zijn moeilijk te verteren en kan gezondheidsproblemen veroorzaken als het later gebruikt wordt voor een lange periode. Suiker is een ander ingrediënt dat je er niet in wilt hebben.

U bent altijd beter af om uw levensmiddelen van een bedrijf aan te kopen dat tijd en geld besteedt op het gebied van het testen van hun producten. U kunt er altijd van zeker zijn dat bedrijven zoals Purina, de Iams Company (die ook Eukanuba bevat), Royal Canin, Nutro, Diamond, en Hill’s Science Diet hun voeding voortdurend testen om de optimale kwaliteit van ingrediënten te leveren.

Deze bedrijven bieden verschillende soorten voedsel, echter van lagere kwaliteit om de beste kwaliteit dus zorg ervoor dat u altijd het etiket leest. Dit zijn niet de enige bedrijven die op enigerlei wijze te maken hebben met goede kwaliteit hondenvoer. Het belangrijkste is het etiket te lezen, doe je onderzoek, door vragen te stellen over uw huisdier aan dierenartsen en professionals zodat uw altijd goed geïnformeerd wordt. Mensen die werken in diervoeders winkels zijn meestal ook een goede bron en kunnene helpen bij het vinden van goede kwaliteitsvoer voor gezelschapsdieren. Fokkers kunnen ook een goede bron zijn voor het vinden van een hoogwaardige voeding voor uw hond. Dog trainers hebben ook vaak een goede kennis van de juiste voeding.

Uw dierenarts dient altijd de aanbeveling van een goed levensmiddelen te geven. Honden van bepaalde leeftijden of met bepaalde gezondheidsvoorschriften moeten vaak op een dieet. Terwijl deze diëten vaak duur zijn, zij bevatten de juiste voedingsstoffen die honden nodig hebben in deze categorieën. Eigenaren zullen vaak overstappen naar een commercieël voedsel, omdat de angst van de kosten of smakelijkheid en de gezondheid van de hond zal achteruit gaan. Uw dierenarts personeel weet wat het beste is voor uw specifieke hond.

Hoewel het vaak verwarrend is, goede voeding hond is van vitaal belang voor de gezondheid en de levensduur van uw hond. Door te weten welk voer uit goede kwaliteit bestaat en welke ingrediënten te vermijden, kunt u er zeker zijn dat u de juiste voeding kiest voor uw hond. Zoals altijd, als u vragen hebt, raadpleeg dan uw dierenarts personeel voor meer informatie.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: