Voedsel Kiezen voor de Hond, het kiezen van de gezonde voeding voor uw hond

Natuurlijk hondenvoer

Commercieel hondenvoer is een groot gemak voor drukke mantelzorgers. U wilt het beste voor uw gezelschapsdieren, maar met een verbijsterende reeks van voedingsmiddelen en vorderingen om uit te kiezen, hoe denkt u te beslissen wat het beste is voor uw dieren?

hondenvoeding, hond, voeding, voedsel, vitamine, alternatieve geneeswijze, voedingssupplement, vitamines, now, suppletie, organisch, herkomst, vitamine-c, vitamine-b, vitamine-a, vitamine-e, vitamine-d, omega-3, kelp, levertraan,omega-6, mineralen, sporenelementen, darmflora, gezondheid, vitamine complex, complex, hondenvoer, voer, vitamines koolhydraten

Normen voor Honden Voer Ingrediënten.

De hond levensmiddelen industrie is enorm en zeer winstgevende ($ 25 miljard per jaar aan inkomsten wereldwijd). Terwijl de fabrikanten lijken de beste belangen van uw gezelschapsdieren op het hart hebben, ze zijn over het algemeen meer bezorgd over hun aandelenkoersen en de onderste regels. Dit kan vooral het geval voor fabrikanten van hondenvoer in handen van grote, divers, multinationale moedermaatschappijen. Wat dit voor u betekend is dat als een goedkoop ingrediënt beschikbaar is voor een duurder worden vervangen en veel bedrijven zal de vervanging om geld te besparen. Een paar bedrijven zijn trots op hun \”vaste formules \’, wat inhoudt dat ze altijd dezelfde ingrediënten gebruiken. Dit kan goed zijn … Als de ingrediënten zijn van aanvaardbare kwaliteit te beginnen.

Gezond hondenvoer Systeem

Hondenvoer mag worden geëtiketteerd als \”compleet en evenwichtig\” als het voldoet aan de normen die door een groep genaamd AAFCO, de Association of American Feed Control Officials voldoet. Deze normen zijn geformuleerd in het begin van de jaren 1990 door panels van deskundigen over honden en katten voeding. Een voedingsmiddel kan worden gecertificeerd op twee manieren: (1) door te voldoen aan de gepubliceerde standaarden AAFCO voor inhoud (\”voedingsprofielen\”), of (2) door het afnemen van onderzoeken en proeven van voer. Hoewel de meeste onderzoekers het erover eens zijn dat het doen van tests superieur zijn in de beoordeling van de geschiktheid uit voedingsoogpunt van een levensmiddel, klinische ervaring, alsook wetenschappelijke studies hebben bevestigd dat zelfs voedsel dat doorgeven voerproeven kan nog steeds ontoereikend zijn voor de lange termijn onderhoud. Ook in gedachten houden dat de normen slechts \”minima set\” en \”maxima\”, niet \”optimums.\” Commerciële voedingsmiddelen zijn ontworpen om geschikt zijn voor het gemiddelde dier, maar niet alle etenswaren zijn geschikt voor een individueel dier variabele behoeften.

Voedsel Problemen van de Hond

Commercieel hondenvoer en sommige honden voedselingrediënten zijn betrokken bij een aantal ziekten bij gezelschapsdieren. Allergische huid en vaatziekten, obesitas, voedselintolerantie, inflammatoire darmziekten, chronische oorontsteking, cystitis (blaasontsteking), blaas-en nierstenen, bepaalde hart-en vaatziekten, pancreatitis, feliene hyperthyroïdie, heupdysplasie, honden borstcarcinoom, opgeblazenheid, en diabetes hebben allemaal nutritionele componenten – dat wil zeggen, nutritionele factoren zijn besmet of vermoedelijk een rol spelen bij het ontstaan of voortbestaan van deze ziekten. Het is dus van cruciaal belang dat wij, als begeleiders, aandacht schenken aan wat we onze dieren voeden en hoe ze reageren op het eten.

Dog Food Label Reglement

• De 90%-regel: Als het product zegt \”Zalm kattenvoer\” of \”Beef hondenvoer,\” 90% van het product moet worden de genoemde ingrediënten. Een product met een combinatie label, zoals \”Rundvlees en lever voor honden,\” bevat 95% rundvlees en lever, en er moet meer rundvlees dan lever zijn, omdat rundvlees wordt eerst genoemd.

• De 25% of \”Dinner\” Regel: Ingrediënten wiens naam op het etiket moet ten minste 25% van het product omvatten, maar minder dan 95%, wanneer er een gekwalificeerde \”tem\” term als \”eten\”, \”entree\”, \”formule \”,\” platter \”,\” nuggets \”, etc. In\” Beef Dinner for Dogs, \”rundvlees kan wel of niet het belangrijkste ingrediënt. Als twee ingrediënten zijn naam (\”Beef en Turkije Dinner for Dogs\”), de twee ingrediënten moet 25% van het totaal, moet er meer van de eerste ingrediënt (rundvlees) dan de tweede (Turkije), en er moet ten minste 3% van de mindere ingrediënt.

De \”smaak\” Regel: Een voedingsmiddel kan worden geëtiketteerd \”Turkije Flavor kattenvoer\” zelfs als het voedsel niet deze bestanddelen bevatten, zolang er een \”voldoende aantoonbaar\” bedrag van smaak. Dit kan worden afgeleid uit maaltijden, bijproducten, of \”verteert\” van de verschillende onderdelen van de diersoorten vermeld op het etiket. Bron: Animal Protection Institute

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: