Tips en adviezen voor het voeden van uw hond

handige,tips,hondenvoeding,voeding,pup,puppy,cursus,groepsverband,trainingen,honden,hond,training

• Wijzig merken of smaken van droog voeding elke drie tot vier maanden om tekortkomingen of excessen van ingrediënten die problematisch kan zijn voor uw hond te vermijden.

• Bij het veranderen van droog voedsel, meng 1 / 4 van het nieuwe voer met 3 / 4 van het oude voer, en verhoog van het nieuwe voer elke dag een beetje. Sommige honden kunnen pietluttige behoefte aan een meer geleidelijke verandering zijn gedurende twee of meer weken. Laat een kat nooit meer dan een of twee maaltijden overslaan; terug te keren naar het oude voer indien nodig.

· Met een nieuw voedingsmiddel of aan te vullen, kijk uit voor subtiele veranderingen in de huid van uw hond en vacht, eetlust, energieniveau, stemmingswisselingen, jeuk, lozingen of geuren, lichaamsgewicht, en de grootte en de consistentie van de stoelgang. Als negatieve veranderingen voordoen, probeer dan een andere voeding. Als de verandering aanhoudt, raadpleeg dan uw dierenarts.

· Als uw hond op een recept dieet via recept, neem dan regelmatig contact op met uw dierenarts (minstens om de 6 maanden) om te controleren of de voeding nog steeds juist is. Veel condities voornemen tijd om het op te lossen, en een dieet dat nodig was voor een jongere hond kan ongeschikt zijn als ze ouder is.

Gezond hondenvoer Systeem

· Het is doorgaans de voorkeur het voeden van één of twee maaltijden per dag in plaats van het voedsel voor de hele dag te geven. Echter, sommige medische voorwaarden verlangen vaker voeden. Neem contact op met uw dierenarts over de aanbevelingen voor uw hond.

· Geef soms ingeblikt voedsel, die bevat in het algemeen meer eiwitten voor de hond en minder graan dan droge voedingsmiddelen. Droogvoer reinigt de tanden gewoon niet en is niet wezenlijk voor een van beide katten of honden. Katten in het bijzonder moet tenminste 50% van hun dieet in de vorm van natte voedsel om de werklast van de nieren te verminderen en de urine te verdunnen. Katten met een geschiedenis van blaas of nierziekte dienen geen droogvoer te worden gevoerd.

· Aanvulling alle commerciële hondenvoer met andere voedingsmiddelen, zoals biologische vlees en gestoomde, gepureerde groente of fijn geraspt (de meeste kunnen niet goed verteerd door carnivoren RAW). Honden kunnen worden aangevuld met tofu en gekookte granen, maar katten moeten minimale koolhydraten krijgen in het dieet. (Plantaardige producten hebben de neiging om de urine pH te verhogen en kunnen katten vatbaar maken voor aandoeningen aan de urinewegen.) Als u ter aanvulling van meer dan 15-20% van het dieet, dan moet u een van de vele beschikbare boeken of websites raadplegen voor informatie over uitgebalanceerde vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen.

· Andere nuttige aanvullingen die vooral van belang zijn bij het invoeren van commerciële voedsel omvatten probiotica, zoals acidophilus, spijsverteringsenzymen en de antioxidant vitamine E (alfa-tocoferol) en C (ofwel Ester C, calcium ascorbaat, of natriumascorbinezuur).

Onderzoek ten minste een deel van de voeding van uw hond thuis. Deze kunt u de kwaliteit van de ingrediënten. Er zijn vele uitstekende boeken, artikelen en websites beschikbaar voor meer gedetailleerde richtlijnen van de ingrediënten, verhoudingen, en preparaten. Een of twee kant-en-klare maaltijden per week zal zelfs een aanzienlijke verbetering ten opzichte van borstvoeding is uitsluitend commercieel hondenvoer worden.

Uw dierenarts ziet alleen uw metgezel een keer per jaar. Aangezien je met hem elke dag doorbrengt, is het van essentieel belang dat u zijn algemene gezondheid bewaakt en is hoe hij reageert de op het voer. Veranderingen in de eetlust, kwaliteit van de vacht, gewicht, ontlasting, urine, of waterverbruik kunnen duiden op een probleem met de voeding, of een meer ernstig medisch probleem. Meld deze of andere ongewone veranderingen of gedragingen aan uw dierenarts.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: