Rauw Vlees Versus hondenvoer

Dus heb je een nieuwe hond en je vraagt je af wat om hem te voeden. De markt is vol van commerciële diëten, en je hebt gehoord dat sommige mensen hun honden van rauw vlees voeren. Wat moet je doen?

Honden zijn omnivoren dat betekend dat ze vlees, vezels en andere voedingsstoffen nodig hebben om gezond te blijven. Volwassen honden hebben, in het algemeen behoefte aan een dieet dat bestaat uit 22-25% eiwit en 15-19% vet, hoewel puppies, zwangere honden en actieve honden verschillende voedingsbehoeften hebben .

botten en rauw voedsel voor honden hond eten hondenvlees

Als u ervoor kiest om uw hond een dieet op basis van commerciële diervoeders te geven, is het zeer belangrijk om voor een kwalitatief hoogwaardige voeding te kiezen. U wilt er zeker van zijn dat een goede eiwitbron de nummer een ingrediënt is zoals lam maaltijd, kip maaltijd, of kalkoen maaltijd. Je wilt het voedingsmiddel uit de lijst weg laten blijven als het maar een korrel bevat als ingrediënt bevat en wel veel coproducten en conserveermiddelen.

Veel mensen kiezen ervoor om hun honden te voeren of de rauw vlees BARF (Biologisch passende Rauw Vlees of Beenderen en Rauw Vlees) Dieet. Dit dieet bestaat uit rauwe vlezige botten, groenten, orgaanvlees (het orgaan een deel van de eiwitbron), recreatief botten en eiwitten zoals kwark en eieren met schalen. Voorstanders van dit dieet beweren dat zij hun honden gezonder houden dan commercieel bereide voeding.

De volgende zijn een aantal voors en tegens van beide diëten:

Testen: Mensen die voorstander zijn van rauwe voeding beweren dat het dieet geprobeerd en positief getest is op wilde honden al eeuwen geleden. Ze zeggen dat de commerciële diëten al sinds de jaren 1950 bestaan, er geen lange termijn-onderzoek is gedaan op deze voedingsmiddelen. Voorstanders van rauw voedsel beweren dat de toename van allergieën, dysplasie, gezondheid en andere voorwaarden het gevolg is van het voeden van commerciële hondenvoer aan de honden.

Mensen die in het commerciële hondenvoer geloven dat er miljoenen dollars per jaar worden besteed aan wetenschappelijk testen van hun producten door bedrijven zoals Purina, Iams, Hill’s, Nutro. Zij zijn van mening dat commerciële hondenvoer alle voedingsstoffen heeft die een hond nodig heeft om te groeien en gezond te worden en dat sinds het BARF dieet is gecompliceerd, te duur bevat, en moeilijk te bereiden, veel mensen begrijpen het niet goed en zijn niet op de juiste voeding van hun honden op de hoogte

Brokken: Voorstanders van rauwe voeding zeggen dat je honden geen brokken moet voeren omdat die niet goed verteren. Zij zijn van mening dat de commerciële markt gebruik maakt van brokken, omdat ze goedkoop vulstoffen zijn.

Voorstanders van commercieel hondenvoer zeggen dat honden alleseters zijn, het is natuurlijk dat zij de voedingswaarde van granen nodig hebben. Zij zijn van mening dat mensen die rauw diervoeders voedsel geven hun honden van deze voedingsstof ontnemen.

Rauw ingrediënten tegen gekookte Ingrediënten: Mensen die hun honden rauwe voeding geven het gevoel dat de natuur bestemd is voor dieren om hun rauw voedsel te eten en dat koken schade aan de chemische samenstelling van levensmiddelen en dat koken van het eten het immuunsysteem van het dier daadwerkelijk schaad.

Degenen die vinden dat handel en voeding de manier is om mee om te gaan, beweren dat er geen verschil is tussen het koken van eten voor het dier en koken van menselijk voedsel. Dat alle voedingsstoffen nog steeds actief zijn in het verstrekken van gekookt voedsel van gezonde maaltijden voor dieren.

Additieven: Mensen die geloven in de voeren van rauwe voeding aan hun honden hebben het gevoel dat er geen additieven nodig zijn en dat hun dieren alle voedingsstoffen die ze nodig hebben krijgen. Zij zijn van mening dat de commerciële bedrijven levensmiddelen additieven gebruiken om de smaak van hun voedsel daadwerkelijk voor een hond “verslavende” vergroten.

Voorstanders van Commerciële voedsel zeggen dat additieven zoals omega 3 en 6 vetzuren essentieel zijn om aan de hond te geven voor de juiste balans van voedingsstoffen die hij nodig heeft, terwijl bij rauw voedsel een aantal essentiële vitaminen en mineralen ontbreken.

Variatie: Degene die vinden dat honden rassen rauw voedsel nodig hebben in hun dieet en dat commerciële eten erg saai is voor hen.

Commerciële voedsel voorstanders zeggen dat honden zeer gevoelige spijsvertering hebben en dat kan eigenlijk verschillende dingen veroorzaken, zoals braken en diarree.

Of u nu kiest om uw hond het BARF dieet of commercieel voer geeft, het is belangrijk om opgevoed te worden over wat de voedingsbehoeften van de hond is. U moet uw dierenarts ook te raadplegen voor zijn aanbeveling op dieet.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: