Commercieel hondenvoer informatie

Commercieel hondenvoer is een groot gemak voor drukke mantelzorgers. U wilt het beste voor uw gezelschapsdieren, maar met een verbijsterende reeks van voedingsmiddelen en vorderingen om uit te kiezen, hoe denkt u beslissen wat het beste is voor uw dieren?

hondenvoer, hondenvoedsel, hondenbrokken, honden brokken, goedkoop hondenvoer, droog hondenvoer

Normen voor Honden Voer Ingrediënten

De commerciële hondenvoer industrie is enorm en zeer winstgevend ($ 25 miljard per jaar aan inkomsten wereldwijd). Terwijl de fabrikanten de beste belangen van uw gezelschapsdieren op het hart lijken te hebben, zijn ze over het algemeen meer bezorgd over hun aandelenkoersen en de onderste regels. Dit kan met name het geval van commerciële fabrikanten van hondenvoer in handen van grote, divers, multinationale moedermaatschappijen komen. Wat dit voor u betekent is dat als een goedkoop ingrediënt beschikbaar is voor een duurder wordt vervangen en de substitutie veel bedrijven hebben om geld te besparen. Een paar bedrijven zijn trots op hun “vaste formules ‘, wat inhoudt dat ze altijd dezelfde ingrediënten gebruiken. Dit kan goed zijn … Als de ingrediënten te beginnen van aanvaardbare kwaliteit zijn.

Commerciële hondenvoer Problemen

Commerciële hondenvoer en sommige honden voedselingrediënten zijn betrokken bij een aantal ziektes bij gezelschapsdieren. Allergische huid en vaatziekten, obesitas, voedselintolerantie, inflammatoire darmziekten, chronische oorontsteking, cystitis (blaasontsteking), blaas-en nierstenen, bepaalde hart-en vaatziekten, pancreatitis, feliene hyperthyroïdie, heupdysplasie, honden borstcarcinoom, opgeblazenheid, en diabetes hebben allemaal nutritionele componenten – dat wil zeggen, nutritionele factoren zijn besmet of spelen vermoedelijk een rol bij het ontstaan of voortbestaan van deze ziekten. Het is dus van cruciaal belang dat wij, als begeleiders, aandacht schenken aan wat we onze dieren voeden en hoe ze reageren op het eten.

Een potentieel probleem met commerciële hondenvoer is residuen van bestrijdingsmiddelen, antibiotica, en schimmels die in hondenvoer ingrediënten. Vlees van zieke dieren kan worden geladen met drugs, waarvan sommige bekend zijn ongewijzigd passeren allemaal het werk van de verwerking tot een afgewerkt hondenvoer (zoals penicilline en pentobarbital te creëren). Tussen 1995 en 1999 was er verschillende drooghondenvoer door twee commerciële fabrikanten teruggeroepen als gevolg van schimmel besmetting van granen ingrediënten. Sommige schimmels toxinen zijn zeer gevaarlijk. De tweede lading voedsel doodde meer dan 20 honden.

Een ander probleem is de onvoorspelbare kwaliteit van de gemeenschappelijke handelspolitiek hondenvoer ingrediënten. Bijproducten, bijproduct maaltijd, vlees-en beendermeel, en dergelijke ingrediënten kan sterk variëren in hun nutriënten samenstelling. Beendermeel in de VS hebben een besmetting en leiden een probleem voor vele jaren. Het eiwit in een maaltijd is slecht verteerbaar en vormen een probleem voor het bot en bieden niet voldoende voeding, ook al chemische analyse zal een aanvaardbaar getal van aminozuren onthullen.

hondenvoer, hondenbrokken, honden brokken, droog hondenvoer

Een van de grootste problemen met commercieel voedsel is de verwerking die zij ondergaan. De maaltijden worden voor uren gemaakt (gekookt) bij matige tot hoge temperaturen. Geëxtrudeerde voedingsmiddelen passeren door een stoom warmte / hoge druk apparaat dat hen in staat stelt om “puf” in brokken te vormen wanneer zij uit de machine komen. Hoewel de extruder ze zich door de snel, kan de extreme omstandigheden te wijzigen of schade bepaalde nutriënten.

Commercieel hondenvoer fabrikanten zijn zich bewust van deze factoren, en de meeste voegen voldoende extra vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen toe om de verliezen in het productieproces te compenseren. Echter, omdat de AAFCO profielen minima voor veel voedingsstoffen, proeven hebben uitgewezen dat sommige mineralen in te grote hoeveelheden worden toegevoegd aan het voedsel.

Dog Food Label “Regels”

· De 95% regel: Als het product zegt “Zalm kattenvoer” of “Beef hondenvoer,” 95% van het product moeten de genoemde ingrediënten worden. Een product met een label combinatie, zoals “Rundvlees en lever voor honden,” bevat 95% rundvlees en lever, er moet meer rundvlees dan lever inzitten, omdat rundvlees eerst wordt genoemd.

· De 25% of “Dinner” Regel: Ingrediënten wiens naam op het etiket voorkomt moet ten minste 25% van het product omvatten, maar minder dan 95%, wanneer er een gekwalificeerde “tem” term als “eten”, “entree”, “formule “,” platter “,” nuggets “, etc. In” Beef Dinner for Dogs, ” is rundvlees wel of niet het belangrijkste ingrediënt. Als twee ingrediënten de naam (“Beef en Turkije Dinner for Dogs”), de twee ingrediënten moeten 25% van het totaal, er moet meer van de eerste ingrediënt (rundvlees) dan de tweede (Turkije), en er moet ten minste 3% van de mindere ingrediënt in zitten.

· De 3% of “Met” Regel: Een product kan worden geëtiketteerd “kattenvoer met zalm” indien zij ten minste 3% van de genoemde ingrediënten bevatten.

De “smaak” Regel: Een voedingsmiddel kan worden geëtiketteerd “Turkije Flavor kattenvoer” zelfs als het voedsel niet die deze bestanddelen bevatten, zolang er een “voldoende aantoonbaar” bedrag van smaak. Dit kan worden afgeleid uit maaltijden, bijproducten, of “verteert” van de verschillende onderdelen van de diersoorten vermeld op het etiket.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: