Bent u klaar voor een hond?

De beslissing om een hond te kopen of om te nemen is een beslissing die niet te licht moeten worden genomen. Het is een serieuze inzet en er zijn verschillende factoren om te overwegen.

Bent u klaar voor een hond

Ben je er echt klaar voor om een hond te hebben? Zo leuk als honden ook kunnen zijn, het is een zware beslissing. Bent u van plan om verantwoordelijkheid te nemen voor een levend wezen, dat is volledig afhankelijk van uzelf. Honden hebben voedsel nodig, onderdak, gezondheidszorg, oefening, aandacht, liefde, tijd en geld. Als je niet volledig bereid om al deze dingen te doen, bent u niet klaar voor een eigen hond.

Uw levensstijl is een van de grootste factoren die u wellicht moet overwegen bij het nemen van een hond. Alle honden zullen om aandacht vragen, en sommige hebben veel meer nodig dan anderen. Als honden alleen gelaten worden, zullen deze zich wellicht misdragen. Er is een grote kans dat uw spullen in huis worden vernield.. Hetzelfde kan gezegd worden voor de beweging, sommige honden vereisen bijvoorbeeld een boswandeling, terwijl anderen genoeg beweging

hebben na een klein blokje om. Als u het type persoon bent dat vaak van huis weg is, kunt u beter kiezen voor een hond die zich goed zal beheersen in uw afwezigheid, onafhankelijke rassen zoals teckels, Mastiffs, of de Yorkshire Terrier zijn hiervoor geschikt.

Bent u klaar voor een hond

Iedereen houdt van puppies. Ze zijn schattig. Maar hoe schattig zult u de pup vinden als u thuis komt, en u ziet u favoriete schoenen vernield door uw pup/ Puppies, zoals baby’s, vereisen een enorme hoeveelheid aandacht. Als u niet de tijd heeft om een constant training schema te houden, kunt u wellicht beter kijken naar het aanschaffen van een hond uit een dierenasiel.

Echter, volwassen honden hebben vaak hun eigen “bagage”. Sommige volwassen honden werden mishandeld of verwaarloosd. Als gevolg daarvan hebben deze honden een minder dan ideaal gedrag gekregen.

Zodra u een idee heeft wat u wilt, zijn er over het algemeen twee opties die u kunt nemen om een nieuwe pup of volwassen hond te nemen. U kunt een hond bij een erkende fokker kopen, u kunt een hond adopteren of uit een dierenasiel redden. Tenzij u op zoek bent naar een rashond waarmee u mogelijk van plan bent te gaan fokken in de toekomst, in dit geval is de aankoop van een hond bij een erkende fokker de beste keuze. Maar daarentegen is het aankopen van een huisdier uit het asiel niet zo duur als het kopen van een huisdier van een fokker.

Dieren uit een asiel zijn meestal gescreend voor de gezondheid en temperament, u kunt er dus zeker van zijn dat een dier in nood het juiste dier is voor uw gezinsleven. Als je echter op zoek bent naar een specifiek ras, een fokker (of het redden van specifiek ras) .Vraag om referenties van uw fokker, en vraag hoe vaak ze fokken per jaar. Een goede fokker levert over het algemeen slechts een tot drie nesten per jaar en zal de verkochte pups met garantie verkopen voor de gezondheid en de meeste grote gebreken.

Dierenwinkels die pups aanbieden zijn geen goede opties, ze hebben de neiging om hun pups te kopen van broodfokkers – deze hebben veel nestjes per jaar en deze hebben geen duidelijke zorg voor de gezondheid en het welzijn van de honden. Deze pups hebben vaak meer kans op gezondheidszorgen als gevolg van verwaarlozing van de ouders . Wanneer u kiest met alle juiste redenen, is het als eigenaar een gehele beloning en bevredigende ervaring om een hond te hebben.

Wilt u meer details over nuttige producten voor uw hond, accessoires en hondenvoer, kijk op onze website www.k9shop-totaal.nl

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: